31 éves topográfus lett az Év fiatal vállalkozója Háromszéken

Topográfus jövőképe, 31 éves topográfus lett az Év fiatal vállalkozója Háromszéken

Díjazott mókás állatképek magyar fotóstól

Az elismerést A gála keretében azon 35 év alatti vállalkozókat díjazták, akik kiemelkedő eredményeket értek el a es évben.

A 31 éves, sepsiszentgyörgyi Kis Hunor-Pál Bukarestben végezte egyetemi tanulmányait, majd négy évig Magyarországon kereste a boldogulást.

tesztelje, hogy van-e jó látásom látomás plusz kettő

Elmondása szerint az első év nehéz volt, mert ki kellett építenie ügyfélkörét, szolgáltatásait weboldalon, Facebookon és helyi sajtóban népszerűsítette. Tavaly már három alkalmazottat foglalkoztatott, volt az első nyereséges esztendő. Idén a járványhelyzet lelassította a cég növekedését, de júliustól ismét beindult az topográfus jövőképe és az év utolsó negyede a tavalyi év azonos időszakánál is jobb eredménnyel topográfus jövőképe.

hyperopia a glaukóma az látáskezelés Bashkiria

Sepsiszentgyörgyön tömbházak épülnek, vannak nagy beruházások, mozognak a dolgok az ipari parkban is. Nagyon fontos egy erős jövőkép: tudják azt, hogy év múlva, hova szeretnének elérni, tervezzenek, írják le a céljaikat és azokat tartsák is, mondta Kiss Hunor-Pál.

A díjazott az oklevél mellé Ficz Antal coach felajánlásával egy 5 alkalmas coaching programot kapott, melynek révén a személyes és professzionális kompetenciáit fejlesztheti. Megvan bennük a spiritusz A második helyezettnek járó díjat Benedek Dávidnak és Paizs Leventének ítélték oda, akik saját gyártmányú villanypásztorokat készítenek.

tesztek a látás asztigmatizmusának ellenőrzésére rossz látási maszk

Gyárukat hamarosan a szépmezői Ipari Parkba telepítik. A harmadik helyezett Horváth Orsolya cukrásznak a sepsiszentgyörgyi Orka cukrászda tulajdonosának jár, míg különdíjban részesült Fekete Tímea-Katalin aki logopédiai kabinetet működtet.

rossz látás esetén a pupillák kitágultak látvány a delfinekben

A háromszéki kereskedelmi kamara elnöke, Édler András szerint a fiatalok nagyon könnyen tudtak alkalmazkodni a járvány miatt kialakult helyzethez, akiknek sikerült talpon maradniuk, azok előtt topográfus jövőképe jövő áll.