Bővebben a "Látásjavító szemüveg (fekete) szemtorna gyakorlatokhoz" ajánlatról

Szemüveg látásjavítás

Tartalom

  szemüveg látásjavítás a látás dinamikája

  A szemtréner apró lyukai folyamatos apró mozgásokra kényszerítik a szemüveg látásjavítás. A lyukacsos szemüveg által kiváltott szemtorna hatására a szemizmok folyamatosan dolgoznak, fokozatosan erősödnek, ezáltal javul a látásminőség és enyhül a szemfáradtság és fejfájás.

  szemüveg látásjavítás műtét magas rövidlátás

  A Vision Fix szemtrénert a következő szemproblémák esetén javasoljuk: rövidlátás, távollátás, tompa látás, szemtengelyferdülés, életkorral járó látásromlás presbyopiaszem túlterhelése következtében fellépő fejfájás, látásvádelem, valamint a további látásromlás megelőzésére. Az összes szemtréner modell ugyanazon az elven működik, a különbség csak a keret formájában és színében van.

  szemüveg látásjavítás a rövidlátó testmozgás látásának helyreállítása

  A Vision Fix látásjavító szemüvegek univerzálisak, rugalmasak és tökéletesen alkalmazkodnak a fejformához. Az Original a legkeskenyebb lyukacsos szemüveg modell, amelyet elsősorban gyermekeknek és keskeny arcú felnőtteknek ajánlunk, valamivel szélesebb az Elegant szemtréner, amely a legkeresettebb modell, és a legtöbb embernek ideális.

  szemüveg látásjavítás veleszületett asztigmatizmus hyperopia

  A legszélesebb lyukacsos szemüveg a Sport modell, amelyet főképp szélesebb arcú személyeknek javaslunk. Az egyes látásjavító szemüvegek háromféle szemüveg látásjavítás kaphatók.

  szemüveg látásjavítás rövidlátás, hogyan lehet megállítani

  Különleges modellünk a természetes anyagból készült fakeretes látásjavító szemüveg, a Bamboomelyet elegáns bambusz tokban kínálunk.