OCT vizsgálat (Optikai koherencia tomográfiás vizsgálat) - Medicover

Szemészeti vizsga

Tartalom

  szemészeti vizsga mennyi a látás mínusz

  Éppen ezért elengedhetetlen, hogy szemünk egészségéről tudatosan és előrelátóan gondoskodjunk, oda figyelve az egy-egy betegséget, elváltozást jelző tünetekre.

  A jó időben felfedezett betegségek kezelésével megelőzhetőek a későbbi súlyosabb szövődmények, szemészeti vizsga, akár a látásromlás kialakulás is.

  szemészeti vizsga dichromat a látáshoz

  Az elmúlt időszakban szolgáltatásunk tovább bővült, ennek köszönhetően szemészeti szakorvosaink a felmerülő panaszok kivizsgálása és az ajánlott szűrések mellett már ambuláns és egynapos műtétekkel is Ügyfeleink rendelkezésére állnak. Eszközparkunk további korszerű berendezésekkel, egy optikai koherencia tomográffal OCTvalamint egy látótér vizsgáló géppel gyarapodott. Az OCT és a látótér vizsgálat lehetővé teszi szemészeti vizsga különböző betegségek pontosabb diagnosztizálását, úgymint a zöldhályog vagy egyes neurológiai megbetegedések.

  szemészeti vizsga hogyan fordul elő a rövidlátás

  Milyen tünetekkel forduljunk szemészhez? Szemészeti rendelésünkön a szem különböző betegségeivel foglalkoznak szakorvosaink. A vizsgálat egyéni és családi kórelőzmény felvételével, az esetleges panaszok részletes kikérdezésével kezdődik, hogy minél teljesebb körű ellátást tudjunk biztosítani Ügyfeleinknek.

  szemészeti vizsga látás és nagy terhelések

  Szemészeti műtétek.