Részleges nézet

Szerző: admininfo. Ennek az ASP. NET MVC- ben történő eléréséhez részleges nézeteknek nevezett erőforrásunk van, ezeket a robusztus keret támogatja az igazán érdekes funkciók létrehozásához.

részleges nézet

Részleges nézetek A részleges nézetek az elrendezések eltérő megközelítését képviselik, mivel ezek nem a sablonok, amelyekbe a kód belekerül, és mivel a célja nem az, hogy mindent homogén módon látjanak, a részleges nézet nézet célja az adatok megjelenítése és a funkcionalitás, hanem hogy alkalmazhatjuk az oldal több részében, és csak egyszer kell írni. Ennek egyik lehetséges módja például egy aukciós oldal, szemgyakorlatok rövidlátás kezelésére el kell helyeznünk egy részt, ahol a legfrissebb aukciókról van szó, egy kis fotóval és az árral, ahelyett, hogy ezt a kódot minden nézetbe be kellene írni, részleges nézet alkalmazása.

részleges nézet

Készítsen részleges nézetet A részleges nézet előállításához először el kell döntenünk, hogy mire részleges nézet szüksége, majd elkészítjük logikánkat és részleges nézet fájlba. Ennek a fájlnak a Nézetek megosztott könyvtárába kell mennie, vagyis az alkalmazásunk megosztott mappájába.

részleges nézet

A következő képen látjuk azt a kódot, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy elérjük azt, amit a példában említettem: Ha részletesebben megyünk, látjuk, hogy ebben az esetben az aukciónak nevezett modellünket importáljuk, mivel ez aukció, akkor megírjuk a tartalmat, és minden egyes szakaszhoz hozzáadjuk a Razorral kinyomtatandó értéket, mivel látjuk, hogy ez nem bonyolult. Részleges nézet, ha ezt a részleges nézetet akarjuk használni, akkor a Html.

Nyelvtan lecke - Mássalhangzótörvények

Partial -ot kell használnunk, így előállíthatjuk azt, amit már építünk egy másik nézet részeként. Írjuk be azt a kódot, amelyet az általunk elért magyarázat eléréséhez használunk: model számtalan találatok foreach var aukció részleges nézet { Html.

részleges nézet

Partial módszer segítségével, és ezen felül átadjuk a neve annak fájlkiterjesztés nélkül. Ez a rendszerben található különféle segítőknek köszönhetően érhető el. Ez a Html.

részleges nézet

Partial módszer nagyon hasonlóan működik a View függvényében, azzal az eltéréssel, hogy az első célja tartalom előállítása más nézetek részeként. Ezzel befejezzük ezt az oktatóprogramot, és már van egy új eszköz, amely lehetővé teszi a lehető legkisebb kód beírását, miközben növekszik az oldalak funkcionális része.

részleges nézet