Paradox látásmód. Jankai János | ITS - Intelligent Thinking System

Paradox látásmód. Paradox optikai probléma

Vagyis ha megértjük és láthatóvá tesszük kapcsolatainkat mozgató és irányító motivációinkat, teljes egészében átalakíthatjuk életünket.

mit vehetünk fel a látásélességre

Ehhez azonban tudatunknak forradalmi átalakuláson kell keresztül mennie. Azaz képessé kell válunk gondolataink, cselekedeteink és érzéseink eltorzult folyamatainak látására és felderítésére.

Paradox látásmód. Jankai János | ITS - Intelligent Thinking System

Mely jelentősen eltér az eddig alkalmazott módszerektől, melyek abban fulladtak ki, hogy válts nézőpontot, de ezzel problémáid összessége nem fog megoldódni, csak bizonyos területeken nyomáscsökkentés érhető paradox látásmód vele. Ellentétben, ha megérted cselekedeteidhez való torz viszonyulásaidat, lebontod azokat a hitrendszereket, ideákat melyek ezeket okozzák, felszámoljuk a kettősségeket melyek rejtett módon konfliktusaidat okozzák, akkor megélheted a valódi változás felszabadító érzését.

a látás megfosztása az

Az emberiség a történelem során számos módszert dolgozott ki, mellyel megpróbálta megoldani az emberek gondjait, pszichológiai szükségleteit, de bármennyire is megújultak ezek a módszerek, az élet mégis egy állandó küzdelem maradt. Naponta küzdünk, a párunkkal, a főnökünkkel, a gyerekünkkel, a munkatársainkkal, vagy éppen saját akaratunk érvényre juttatásával.

A tandíjtámogatási programra a képzésre való jelentkezéssel egyidejűleg várjuk a pályázatokat.

Valójában, viszont ezeket az összeütközéseket ugyanazokkal az eszközökkel, akarjuk megoldani, amivel létrehoztuk. Bármennyire is hisszük, hogy tanulunk a hibáinkból, előbb, vagy utóbb azon kapjuk magunkat, hogy újabb gondok tornyosulnak előttünk.

szemmasszírozó és rövidlátás

Ahhoz, hogy valódi megoldás szülessen, és ne ugyanazon a vágányon közlekedjünk újra és újra, ki kell lépni a paradox látásmód, vagyis le kell szállni a vonatról. Le kell bontanunk az eddig felépített rendszert, és egy új szintre lépni.

Paradox - Padoxtour (Official MV)

Ebben segít a Paradox-Pszichológia módszere. Elménk életünk során megszerzett tapasztalásainkat eltárolja.

  • Absztinencia vízió
  • Talizmánok a látáshoz
  • Milyen gyógyszert igyon a látásra

Cselekedeteinket, gondolataink határozzák meg, mely nem más mind ezekre az archivált információkra adott válaszreakció. Ezek az eltárolt ismeretekre adott válaszreakciók, életünk számos területén óriási segítségünkre van a fizikai világban.

gyermekek hat hónap alatti látás

Megállunk a piros lámpánál, körülnézünk a zebrán, vagy épp viszünk magunkkal esernyőt, ha borús az ég. Ugyanakkor mivel gondolataink, a tárolt információkra adott válaszreakció, így sémákon alapul, akár egy algoritmus, és ezért csak meghatározott keretek között képes működni, vagyis a végkimenetel determinálva van.

A séma a fizikai világ kihívásaira tökéletesen alkalmas, és ezért elengedhetetlenné is vált az elme számára.

mekkora a látás normál távolsága

Tudatunk így aztán, ezt áthelyezte a psziché világába is. Ezzel létrehozva azt az állapotot, hogy az a látásmód mely zseniálisan működik a fizikai világban, és a legnagyobb segítségünkre lehet paradox látásmód gyakorlati életben, egyben a pszichológiai szükségleteink terén állandó konfliktusokat generál, és csak részmegoldásokat tud létrehozni.

  • Szürkehályoggal javítja a látást
  • 3 látási termék
  • A bal szem homályos látása