Ma van Bernát, Felícia napja!

Neves látnok. Megrázó jövő: Ez vár ránk 2020-ban a híres vak jósnő szerint

Tartalom

  Nostradamus állítólag a neves látnok is megjósolta Origo Michel de Nostredame, vagy latinosított nevén Nostradamusa francia reneszánsz neves alakja; IX. Károly francia király udvari orvosa, képzett csillagász-asztrológus, misztikus jós, gyógyszerész.

  neves látnok látássebészeti árak

  Kortársai körében nemcsak pestisdoktorként, hanem látnokként is ismert volt, utóbbi tevékenysége alapozta meg máig tartó hírnevét. Az emberiség jövőjére vonatkozó jóslatai, melyeket A próféciák más néven A Centuriák c.

  Mai hívei szerint Nostradamus megjósolta többek közt a francia forradalmat, a két világháborút és a két japán atomrobbanást. Persze jóslatai olyanok, hogy abba szinte mindent és mindennek neves látnok ellenkezőjét is belel lehet magyarázni.

  neves látnok mi javítja a látás vitamint

  Nostradamus állítólag a következőket írta ben. Eljő majd egy ikerévamelyben felemelkedik egy királynő coronaaki keletről Kína érkezik majd, és aki dögvészt vírus terjeszt majd az éj sötétjében a 7 dombos országban Olaszország és porrá halál alakítja át az emberek alkonyát, hogy elpusztítsa és romba döntse a világot.

  neves látnok szenilis látássérülés

  Ez lesz az addig ismert világgazdaság vége. Sajnos akkor is ki kell ábrándítani a próféciák lelkes híveit, ugyanis az egész hamisítvány. A szöveg nem követi a Nostradamus jóslataira jellemző négysoros formát, és a próféciák legalaposabb átnézése folyamán sem sikerült rábukkanni akár csak kicsit is hasonlító szövegre.

  neves látnok ha a látás elmosódott a távolban

  Így nyugodtan kijelenthetjük, hogy egy modernkori átveressél hoax van dolgunk, írja az álhírek lebuktatására szakosodott Snopes portál.