Indiai jövőkép. Írd le, mi meghallgatjuk!

Indiai jövőkép

Tartalom

  Indiai jövőkép

  Tata Elegante: indiai jövőkép Galéria - kattintson a képre A korábbi években már megszokhattuk, hogy a Tata szakemberei készítenek valami korszerűnek látszó néznivalót az európai autókiállítás-látogatóknak, amit eszük ágában sincs gyártani. Az Elegante Indiai jövőkép más: egyrészt az eddigi leghétköznapibb Tata tanulmány, másrészt a cég elnöke, Ratan Tata szerint formaterve egyes részleteivel a következő Indica kisautón is találkozhatunk majd.

  Nyilván nem a keskeny, függőlegesen elnyúló lámpákra és az óriási első légbeömlőkre gondolt, sokkal valószínűbb, hogy a masszívnak látszó, egyszerű vonalvezetésű középső rész stílusát örökölheti az inidaiak következő népautója.

  Indiai jövőkép

  Galéria - kattintson a képre A tanulmány bő egy számmal nagyobb, mint az Indica, nagyjából akkora, mint egy Volkswagen Jetta, és a készítői szerint épp Indiai jövőkép biztonságos, és tiszta üzemű, mint bármelyik mai európai személyautó.

  Arról, hogy miféle műszaki megoldások bújnak meg a lemezek alatt, egyelőre nem árultak el semmi biztosat, csupán annyit említettek Indiai jövőkép, hogy az autóba a hétköznapi 1,4 literes négyhengerestől a lóerős V6-osig bármi beépíthető lehet. Az Elegante felszereltsége ugyanakkor Indiai jövőkép minden igényt kielégít: a műholdas navigációtól a parkolóradaron keresztül az esőérzékelős ablakörlőig mindent tartalmaz, ami egy modern személyautótól elvárható.

  Indiai jövőkép