Több száz tankönyv és szakkönyv egy helyen

Funkciójának jövőképe, MeRSZ online okoskönyvtár

Tartalom

  hogyan lehet kideríteni a látási problémákat

  Nyilvános könyvtárként az Egyetem polgárai mellett felhasználójának tekinti a Dél-alföldi régió polgárait is. Országos feladatkörű szakkönyvtári funkciója mellett hagyományosan hangsúlyos szerepet vállal az innováció területén, valamint a hazai könyvtárügy jelentős szakmai szervezeteiben és projektjeiben.

  Az SZTE Klebelsberg Könyvtár az Egyetem széles körű oktatási, kutatási és tanulmányi funkciójának jövőképe a hagyományos és nem hagyományos dokumentumok, információforrások dinamikusan fejlesztett gyűjteményeivel, a külső információforrásokhoz való gyors és hatékony kapcsolat biztosításával, a hallgatók, oktatók és kutatók által egyetemi és szakmai céljaik eléréséhez megkívánt hagyományos könyvtári látás peroxid elektronikus szolgáltatásokkal segíti.

  keserű üröm látásra

  Az SZTE Klebelsberg Könyvtár folyamatosan törekszik arra, hogy fejlesztéssel, új módszerek alkalmazásával a szolgáltatások biztosításához megfelelő szervezetet és a könyvtári és információs tevékenységet segítő környezetet, infrastruktúrát alakítson ki és tartson fenn. Az SZTE Klebelsberg Könyvtár jövőképe Célunk olyan egyetemi könyvtárnak maradni, amely hagyományos és új feladatait összehangolja, szolgáltatásaiban megfelel felhasználói igényeinek, tartalomgazdaként is alkalmazkodik az egyetemi, funkciójának jövőképe és országos feladatokhoz, és inspiráló környezet a munkatársak számára.

  hiperópiás falu víziója

  Elérhetőség Cím:Szeged, Ady tér