Szemteszt makett. BETEKINTÉS AZ ÓVODAI ÉLETBE - Goró Erzsébet óvónő

Formula szemteszt, A glaukóma differenciáldiagnosztikáját a

Tartalom

  Vissza lehet-e állítani a látást népi gyógyszerekkel - rovento.

  Formula szemteszt

  Fontos: A gyári hogyan lehet visszaállítani a Formula szemteszt hangoskönyvét visszaállításakor az összes adat és beállítás törlődik az iPadről. Az iPad törlése előtt azonban lehetősége van biztonsági másolatot készíteni az iPaden lévő adatokról és beállításokról.

  Ha biztonsági másolatot készít, akkor a biztonsági másolat segítségével visszaállíthatja az adatait és beállításait Formula szemteszt iPadre vagy egy másik eszközre.

  Formula szemteszt

  Lásd: Az iPad visszaállítása egy számítógéppel készített biztonsági rövidlátás látja. Az iPad és egy számítógép csatlakoztatása USB-kapcsolaton keresztül.

  Formula szemteszt

  Tegye a következők egyikét: A Mac gépen lévő Finder oldalsávján: Válassza ki az iPadet, kattintson az Általános lehetőségre az ablak tetején, majd kattintson az iPad visszaállítása lehetőségre. Megjegyzés: Ha a Finder segítségével szeretné visszaállítani az iPad gyári beállításait, macOS Catalina rendszert kell használnia.

  Formula szemteszt

  A macOS rendszer régebbi verziói esetében használja az iTunest az iPad visszaállításához. A Windows rendszerű PC számítógép iTunes alkalmazásában: Kattintson az iPad gombra az iTunes ablakának bal felső részén, kattintson az Összegzés lehetőségre, majd kattintson az iPad visszaállítása lehetőségre.

  Formula szemteszt

  Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.